Abazoviq: Shqiptarët duhet të jenë tolerant ndaj Kishes Ortodokse Serbe

Në nje takim në mes zëvendëskryeministrit të Malit të Zi Dritan Abazoviq dhe një pjese të komunitetit Shqiptar në New York organizuar nga “Albanian Roots”, Abazoviq ka deklarua se shqiptarët duhe të jenë tolerant ndaj Kishes Ortodokse Serbe.

Në pyetjen se si do ta zgjidhë qeveria malazeze problemin e hemogjenisë se kishës serbe e cila ka uzurpu kishat katolike shqiptare në Shas, ujdhesat e liqenit të Shokders dhe kishen ilegale në maje të Rumisë ai pergjigjët se shqiptaret duhen të jenë tolerant.

Për me shum ndiqni videon:

Shperndaje