Ambasadori i Kosovës Martin Berishaj, dorëzon letrat kredenciale Presidentit të Kroacisë

Martin Berishaj është ambasadori i ri i Kosovës në Kroaci.

Berishaj sot i ka dorëzuar letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Kroacisë SH.T. Z. Zoran Milanoviq.

Berishaj është i lindur në Tuz, ndërsa jeton në Slloveni. Është politolog dhe drejtues i institutit për studime albanalogjike “Albanica” në Lubjanë dhe është profesor universitar i shkencave politike.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!