Takim gazetarësh shqiptarë në Ulqin (Video)

Eshte zhvilluar edicioni i trete “Dita e Miqesise se Gazetareve Shqiptare” mes Ulqinit dhe Shkodres me pjesemarrjen e gazetareve nga te gjitha trevat shqiptare.

Perveç gazetarëve, në këtë aktivitet morën pjesë kryetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi, kryetari i unionit të gazetarëve shqiptarë, Aleksander Cipa dhe kryetari i komunës Ulqin, Fatmir Gjeka.

Shperndaje