U mbajtë Karnevali ”Koret” për fëmijë

Si çdo vit tjetër, edhe kësaj here u mbajtë “Karnavali” e fëmijëve, të cilat krijuar një atmosferë magjepsëse në qëndër të Tuzit.

Për dallim nga vitet tjera, kësaj radhe në Karnevalin ”Koret” për fëmijë numri i ekipeve ishte dukshëm më i madhë.

Këtë vitë morën pjesë 12 ekipe:

Ekipi i SHF “Mahmut Lekiq”-Tuz , lulishtja “Nëna Tereze” nga Sukruqi, kopshti “Gjina Verbica, ekipi nga Drumja, ekipi i shkollës fillore “Bashkimi” nga Hoti, ekipi i Trieshit, ekipi i Lekajve, ekipi i shkollës Vasa Paviq, ekipi i Tuzit, ekipi i KF “Malesia” , ekipi i klubit të baletit “Tip top”, ekipi Ministrantat dhe fëmija e mësimbesimit në qendren shpirtërore në Sukruq.

Fotografia e JU OS Mahmut Lekic
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!