Sot, 574 të infektuar me COVID-19: 25 në Ulqin, nga 5 në Tuz dhe Plavë, 1 në Guci

Në Mal të Zi sot janë regjistruar 574 raste të reja të koronavirusit dhe 12 persona kanë vdekur si rezultat i infeksionit, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik.

Rastet e reja janë nga:

Podgoricë 220

Nikshiq 74

Herceg Novi 39

Tivar 32

Budvë 31

Tivat 31

Cetinjë 25

Ulqini 25

Pljevla 21

Kotor 19

Bijelo Pole 19

Danilovgrad 11

Plluzhinë 6

Plavë 5

Tuz 5

Andrijevicë 3

Berane, Mojkovac dhe Kollashin nga dy dhe në Rozhajë dhe Guci nga një.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!