Mali i Zi do të kontribuojë në NATO

Anëtarësimi i Malit të Zi në Aleancë do ti kontribuojë zhvillimit ekonomik dhe stabilitetit në rajon dhe botë, konsideron ambasadorja e SHBA në Podgoricë, Margaret En Uehara. Ajo tha se SHBA dhe anëtarët e NATO-s po bëjnë ç është e mundur që ta ndihmojnë Malin e Zi.

Ne jemi me ju në çdo hap të cilin duhet ta vazhdoni në këtë proces të rëndësishëm të avancimit dhe të krijimit  të rezultateve konkrete në sundimin e ligjit dhe në vitin e përkrahjes së opinionit publikë për anëtarësim në NATO , tha Uehara në konferencën ,,Antrësimi i Malit të Zi në NATO”.

Shperndaje