Respektoni masat që të mos kemi gjëndje të jashtëzakonshme

Ministri i mbrojtjes. Predrag Boshkoviq ka deklaruar se situata në karantinat në tërë teritorin e Malit te Zi është e qetë. Nuk a pasur shkelje të rendit dhe qetesisë, por ka pasur mosrespektim të disa masave.

Boshkoviq theksoi se ende nuk kanë menduar për vëndosjen e gjëndjes së jashtëzakonshme, duke shtuar se kjo mvaret nga sjelljet e qytetareve dhe asaj se sa do të respektojnë masat e dhëna.

“Shumica te cilet gjenden ne karantine, e kane kuptuar situaten si socializim dhe jo si mbajtje të distances fizike, por mosrespektimin e masave nuk do të lejoje ushtria, të cilet rreth 100 veta janë të shpërndarë nëpër Mal të Zi, theksoi Boshkoviq për Televizionin e Malit te Zi./TvTeuta/

Shperndaje