Arrestohet personin që dogji flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë

Policia ka ngritur padi penale ndaj V.I 23 vjeç nga Podgorica, pasi dyshohet se me datën 14 prill ka djegur flamujt e Kosovës dhe Shqipërisë përpara qendrës afariste Capital Plaza në Podgoricë.

Nga policia është njoftuar se janë siguruar prova të mjaftueshme materiale që e vërtetojnë fajësinë e të dyshuarit. Njëra nga këto prova është edhe inçizimi i kryer nga kamerat e sigurisë së qëndres Capital Plaza,njofton portali Malësia.ME.

Shperndaje