Zeri i Amerikes: Qeveria e besimit zgjedhor (Video)

Në Mal të Zi u formua qeveria e “besimit zgjedhor” ku për herë të parë opozita malazeze përfshihet në qeveri me poste në katër ministri si dhe me atë të zëvendëskryeministrit. Kjo bashëqeverisje bëhet në përpjekje për të realizuar përgatitje e zgjedhjeve të lira dhe të drejta në Mal të Zi, të cilat parashikohen të mbahen deri në fund të këtij viti.

Për më shumë ndiqni kronikën e pregaditur nga Zeri i Amerikës

Shperndaje