Marash Dukaj në konferencë dy ditore në Varshavë të Polonisë

Siç njoftojnë nga web faqja e Alternativës Shqiptare, Drejtori politik , Marash Dukaj muar pjesë në një konferencë ndërkombëtare që u mbajt në Varshavë të Polonisë me datat 21 dhe 22 maj, ku muarën pjesë afro tridhjetë shtete nga Ballkani, Turqia, Europa, si dhe përfaqësuesit e Rusisë, SHBA-ve dhe Anglisë!

Temat e konferencës ishin “Qasje të ndryshme për promovimin e tolerancë përmes arsimit, dhe “Si munden politikëbërësit të sigurojnë një rol efektiv të edukimit për ballafaqimin me antisemitizmin”?

Konferencën e organizoi UNESCO dhe zyra e OSCE ODIHR në Varshavë, Poloni.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!