PDS, partia me mbështetjen më të madhe

Dy hulumtimet e fundit lidhur me mbështetjen e qytetareve partive politike të kryera për nevojat e partisë në pushtetë, tregojnë se PDS është bindshëm partia më e fortë politike.

PDS mbeshtetet nga 40,4 për qind, pas janë radhitur Fronti Demokratik  me 13.6 për qind të përkrahjes së qytetareve, Demos 10.5 për qind kurse Demokratet me 7.5 për qind, PSP 4.9 për qind dhe URA me 4 për qind dhe PSD 3,9 për qind.

Cenzusin e duhur e kalon vetëm edhe Partia Boshnjake me 3.5 për qind.

Shperndaje