Sonte në QKI ”Malësia” Teatri Migjeni paraqet shfaqjen “Kandili i Argjandit”

Në Kuadër të Verës kulturore në Podgoricë dhe në organizimin e QKI “Malësia” në Tuz, sonte me 23.06.2016 ne ora 21:15 do të paraqitet shfaqja e njohur e Teatrit Migjeni nga Shkodra “Kandili i argjandit” e autorit Martin Camaj, në regji të Fatbardh Smaja ndërsa konsulent artistik është Stefan Çapaliku.

Hyrja është e lirë.

Shperndaje