Shqipëria të dielën voton: Ç’do të bëhet pas 25 qershorit? (Video)

Në Shqipëri mbahen të dielën zgjedhjet e përgjithshme. Gati tre milionë e gjysmë shqiptarë janë të thirrur për të votuar qeverisjen e katër vjetëve të ardhshëm, nga e cila do të varen reformat në drejtësi, arsim dhe shëndetësi – që të gjitha të domosdoshme për përafrim me Bashkimin Evropian.

Shperndaje