SHKA ”Koha” nga Dinosha mori pjesë në Karnevalin në Suharekë

Qyteti i Suharekës këto ditë ka frymuar ndryshe, mijëra qytetarë kanë mbushur qendrën e qytetit për të shikuar karnavalin, ku kanë parakaluar mbi 20 grupe nga Kosova, Shqipëria, Mali i Zi, Kroacia, Spanja e Meksiko, pastaj për të vazhduar me programin artistik që ka organizuar Kompania “Golden Eagle”.

Pjesë e këti manifestimi ishte edhe SHKA ”KOHA” nga Dinosha nga Komuna e Tuzit.

Në mnifestim ishte dhe kryeministri Ramush Haradinaj, i cili tha se dita e sotme është e veçantë dhe duhet të konsiderohet si sukses dhe të krenohet e gjitha Kosova me “Golden Eagle”./Malësia.ME/

Fotografia e Shaqir Palushi
Fotografia e Shka Koha
Fotografia e Shaqir Palushi
Fotografia e Shaqir Palushi
Fotografia e Shaqir Palushi
Fotografia e Shaqir Palushi


Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!