Ulqin: Me sukses u bë pastrimi i bedenave të Kalasë (Foto)

Komuna e Ulqinit realizojë më sukses pastrimin e bedenave të Kalasë.

Sekretariati për veprimtari komunale është përkujdesur që punimet të realizohen në mënyrë të shpejtë dhe efektive pasiqë mbishkrimet dhe papastërtia në atë pjesë të qytetit të vjetër ishte pasqyrë e shëmtur për turistët e shumtë dhe qytetarët e Ulqinit.

Kjo iniciativë ishte e mirëpritur pasiqë është kërkuar disa herë nga banorët e Kalasë dhe qytetarët e shumtë por pa mbeshtetje institucionale nuk ka mundur të realizohet. Komuna e Ulqinit garanton të gjithë qytetarët se iniciativa të tilla do merren çdo herë jo vetëm në Kala të Ulqinit sepse mbrojtja e trashigimisë kulturore-historike është obligim qytetar dhe institucional.

Fotografia e Komuna e Ulqinit / Opština Ulcinj / Municipality of Ulcinj

Fotografia e Komuna e Ulqinit / Opština Ulcinj / Municipality of Ulcinj

Fotografia e Komuna e Ulqinit / Opština Ulcinj / Municipality of Ulcinj

Fotografia e Komuna e Ulqinit / Opština Ulcinj / Municipality of Ulcinj

Shperndaje