Forca: Ministria refuzoi kërkesën për ndërrimin e tokës së Valdanosit për tokën në Nikshiq

Kumtese për opinion – FORCA
Ministria e Financave refuzoi kërkesën e kompanise „MN Invest” për ndërrimin e tokës  Valdanosit për tokën  Nikshiq

Forca e Re Demokratike, me kënaqësi lajmëron opinionin e gjërë  Ministria e Financave e Malit  Zi  16.10.2018 ka refuzuar kërkesën e kompanisë „MN Invest” lidhur përndërrimin e një pjese  Valdanosit, Ulqin për tokën Nikshiq

 arsyetimin e vet, ministri i referohet shkresës  cilën ia ka nisur Komuna e Ulqinit   cilën listohen arsyet përrefuzimin e një kërkese  këtillë. 

Ju rikujtojmë  lajmin për këtë kërkesë për ndërrimin e tokëse bëri  ditur kryetari i Kuvendit  Ulqini  takimin me ullishtarët  5 tetor. Ka pasuar reagimi i opinionit publik dhereagimi zyrtar i Sekretarit për Urbanizëm dhe RregullimHapsinor z. Mehmet Milla dhe Komunës  Ulqinit

Shërbimi i Medias i Forcës  Re Demokratike

Fotografia e Anton Gjokaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!