Komuna e Tuzit organizoi ligjeratë në kuadër të muajit të luftës kundër kancerit të gjirit

Në shenjë përkrahjeje muajit të luftës kundër kancerit të gjirit,
në Kuvendin e komunës së Tuzit u mbajtë sot ligjerata “Shëndeti është jetë”.

Ligjeratën e mbajë nga specialistja e radiologjisë dhe onkolgjisë,Vanja Karagjinoviq.

Kjo ligjeratë u organizua nga komuna e Tuzit.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!