Nxënësit e shkollave të mesme nga Tuzi dhe Podgorica xhiruan filmin ”Për mendje të hapur” (Video)

Disa nxënës të shkollave të mesme ”Sllobodan Skeroviq” nga Podgorica dhe Gjimanazi 25 maj Tuz, kanë xhiruar një film të shkurtër me titull ”Për mendje të hapur”.

Filmi u realizua nga OJQ 35mm nga Podgorica, me mbështetjen e Këshillit të Evropës dhe Fondacionit të Rinisë Evropiane në kuadër të projektit ” Podgoricë, pa urrejtje ”.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!