Aktivitetet në fund të nëntorit në QKI ”Malësia”

24.11. Ekspozita “Tuzi përshtatur të rinjëve” OJQ “Femijet e Malit te Zi” ora 13:15

25.11. Koncerti “Perlat e muzikes popullore” organizuar nga CEKUM ora 19

26.11. Promovimi i librit “Malësia e madhe ndër shekuj” e autorit Sokol P. LulgjurajLulgjuraj dhe shenimi dhe ekpsozita “Paja e Nuses” e etnografit z. Shtjefën Ivezaj ora 17

28.11. Këshilli Kombëtar i Shqipëtarëve organizon shënimin e ditës së flamurit në bashkëpunim me SHKA nga Malësia ora 19

Shperndaje