Ndalohet dalja pas orës 19, shitoret dhe lokalet punojnë deri në ora 18

Sot, Trupi Nacional Koordinues për Sëmundjet Infektive solli masat e reja që do të jenë të vlefshme nga e Mërkura dhe vendosi të shkurtojë orarin e punës së objekteve hotelierike dhe të shërbimeve tjera.

Lokalet dhe ambientet e shërbimit do të jenë të hapura nga ora 7 e mëngjesit deri në orën 18:00 të mbrëmjes dhe nga ora 19:00 deri në ora 5 të mëngjesit është e ndaluar dalja nga ambientet e banimit.

Malësia.ME

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!