Këshilli nuk vendosi për Kripore: Abazoviq ia kripi Gjukanoviqit

Këshilli për privatizim dhe investime kapitale të Qeverisë së Malit të Zi, në krye të së cilit është kryeministri Millo Gjukanoviq, nuk ka diskutuar sot për çështjen se a është paguar kompensimi i drejtë për tokën gjatë privatizimit të Kripores, mëson Portali Ul-info.

Materialin për këtë vendim është përgatitur dhe paralajmëruar, por u tërhoq nga rendi i ditës të mbledhjes mbasi që vendimit të tillë eventual ashpër iu kundërvunë ambasadorja gjermane Gudrun Shtajnaker dhe deputeti i pavarur Dritan Abazoviq.

Shtajnaker tha se në këtë rast do të pamundësohet hapja e kapitullit 27 në negociata me BE-në, ndërsa Abazoviq ftoi prokurorin e lartë të reagojë.

Shperndaje