Sot ka filluar stina e dimrit

Sot në ora 5 e 48 minuta në hemisferën veriore ka filluar stina e dimrit kurse për banorët e hemisferës jugore ka filluar vera.

Sot të përkujtojmë se është dita më e shkurtër e vitit dhe nata më e gjatë. Këtu po ashtu theksojmë se dita e parë e dimrit në Mal të Zi ishte me diell dheme një temperaturë  maksimale që shkoi deri në 16 g. C.

Shperndaje