Nesër në Kuvend ndryshimi i ligjit për përdorimin dhe shfaqjen publike të simboleve nacionale

Nesër para deputetëve të Kuvendit të Malit të Zi do të gjindet ndryshimi i ligjit për përdorimin dhe shfaqjen publike të simboleve nacionale.

Me kërkesë të ”Shqiptarve të vendosur” (Forca-UDSH-ASH), Qeveria ka aprovuar plotësim-ndryshimin e Ligjit për rëndin dhe qetësin publike dhe me procedur urgjente i është dërguar Kuvendit në miratim.

Ky ligjë parasheh përdorimin e lirë të simboleve nacionale./Malësia.ME/

Shperndaje