Temperaturat e ulëta shkaktuan dëme në kulturat bujqësore në Malësi (Video)

Temperaurat e ulëta që kanë përfshirë Malin e Zi kanë shkaktuar dëme të shumta në kulturat bujqësore në Malësi, ku ndër kulturat më të prekura bujqësore ishin lakërat si dhe disa kultura në sera.

Për më shum ju fojmë të ndiqni kronikën e prëgaditur nga Mozaiku në RTCG:

Shperndaje