Gjeloshaj fton pronarët e objekteve gastronomike në takim urgjent

Ftoj të gjithë pronarët e restoranteve dhe kafeneve nga komuna e Tuzit në takim urgjent sonte në ora 20:00 në sallën e Kuvendit të komunës së Tuzit, në lidhje me masat e reja për objekte hoteliere!

PS Sapo mbërrina në vizitë zyrtare në Prishtinë, menjëherë po kthehem në Tuz që të mbrojmë ekonominë tonë!

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!