Demarkacioni Kosovë-Mali i Zi, ekspertët ndërkombëtarë në Pejë (Video)

Ekspertët ndërkombëtarë për rishikimin e marrëveshjes së demarkacionit mes Kosovës dhe Malit të Zi kanë udhëtuar të mërkurën drejt komunës së Pejës, për të dëgjuar nga afër shqetësimet për shënimin e vijës kufitare që ndodhet në fshatrat e saj.

Ata do të udhëtojnë edhe drejt Podgoricës, ku të premten do të takohen me anëtarët e komisionit malazez për shënimin e vijës kufitare me Kosovën, për të dëgjuar edhe argumentet e tyre.

Për më shum ndiqni videon

Shperndaje