Mbyllen të gjitha hyrjet dhe daljet nga Tuzi

Policia e Malit të Zi ka bllokuar të gjitha hyrjet dhe daljet nga komuna e Tuzit.

Banorët që jetojnë në komunë e Tuzit u lejohet hyrja në vendbanimin e tyre.

Nga Instituti i Shëndetit Publik, njftuan se nga 18 rastet e zbuluara sot të koronavirusit në Mal të Zi, 15 ishin nga Tuzi.

Edhe kryetari i Tuzit, Nik Gjeloshaj e konfirmoi se gjendja është serioze
dhe u bëri thirrje banorëve të Tuzit që të mbyllën të gjithë në shtëpitë e tyre në vetëizolim.

Shperndaje