Ligjet për komunë miratohen njëzëri në këshillin për sisteme politike

Këshilli për sisteme politike i Kuvendit të Malit të Zi në mbledhjen e sotme, shqytoi ligjet mbi formimin e Komunës së Tuzi.

Prezentimin e ligjeve të Komunës para Këshillave të Kuvendit të Malit të Zi, në emër të Ministris së Administrimit Publik e bëri Nik Gjeloshaj.

Komisioni pas deklarimit njëzëri miratoi ligjet.

Fjala është për  ndryshimet dhe plotësimet e ligjit për organizimin territorial të Malit të Zi dhe projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi Kryeqytetin.

Ndërsa neser ligjet do jenë para këshillit kushtetues për të vlerësuar a janë në përputhshmëri me kushtetutë./Malësia.ME/

Fotografia e Anton Gjokaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!