Të enjten, hapja e ekspozitës së piktorit Leo Gjokaj

Të enjten, më 27 prill ne orën 20:00 në ambientet e QIK “Malësia” në Tuz bëhet hapja e ekspozitës së piktorit akademik Leo Gjokaj.

Piktura e autorit përbëhet nga teknika klasike vaj në pëlhurë, si dhe nga grafikat e punuara në formën kompjuterike.

Ekspozita i kushtohet piktorit të madh Gjelosh Gjokaj i cili vdiq para pak kohësh.

Ekspozita do të jetë e hapur deri më 4 maj.

Shperndaje