Labinot Tahiri ndanë 5.000 € për Tuzin dhe 5.000 € për Ulqinin

Këngëtari dhe humanisti nga Kosova, Labinot Tahiri ka njoftuar përmes facebook se nesër do të ndajë ndimë me vlerë pej 10.000 euro për shqiptarët e Tuzit dhe të Ulqinit.

Të dashur vllezër e motra shqiptare , pas ndarjes se mjeteve për Presheven në vlerë 10.000 euro!
Nesër, do të ndajmë vlerēn 10.000 € për shqiptarët e TUZIT DHE TË ULQINIT tonë ku me dashuri e punë na ka mbajtur nder këto vite.

Pra 5000 € për TUZIN dhe 5000€ për ULQININ!

Nuk kam qenë dhe nuk do jem kurrë ai i cili veq merr e nuk jep.
Tani në këtë kohë kur krejt kanë nevoj, unë ju lus që të japin shifrat QEVERITË TONA e mos ti harrojmë shqiptarët në trojet tona.

URIME 🤝🤝🌟

Me dashuri dhe miresi, Labinot Tahiri Ferizaj Kosovë e Shqipërisë

SHËRBËTORË

Shperndaje