Kryetari i Prishtinës, Shend Ahemti nesër në Ulqin

Një delegacion  nga Prishtina  të kryesuar nga Kryetari  Shpend Ahmetido të qëndrojë të mërkurën në vizitë në Ulqin, me këtë rast do të takohen me kryetarin e Komunës së Ulqinit Nazif Cungun dhe bashkpuntorët e tij.

Në takim do të diskutohet për shkëmbimin e bashkëpunimit në fusha të ndryshme, ku komuna e Uëqinit mund të përfitojë nga praktika prishtinase. Sekretarët e Komunës së Ulqinit me homologët nga Prishtina do të fokusohen në planifikimin urbanistik, në cështjen e legalizimeve , në menaxhimin e mbetjeve, por edhe në ceshtje te tjera sic është bashkëpunimi në fushën e turizmit , cështja e parkingut, por dhe në mundësinë e hartimit të projekteve të perbashkëta ndërkufitare IPA, si dhe projektet kulturore dhe sportive.

Shperndaje