Forca-PD me slogan të Forumit Shqiptar ”Bashkim Zhvillim”

Koalicioni Aleanca Shqiptare (Forca-PD-LDnëMZ-Levizja për Tuz ) nuk është lodhur shumë për të gjetur idenë për sloganin e zgjedhjeve parlamentare të 11 qershorit, pasi që kanë kopjuar sloganin e Forumit Shqiptar.

Pa ide për slogan, Aleanca Shqiptare ka kopjuar sloganin ”Bashkim Zhvillim” nga Forumi Shqiptar duke i shtuar vetëm fjalën ”Barazi”.

Bashkim dhe Zhvillim ishte slogani i Forumit Shqiptar në zgjedhjet lokale të mbajtura me 5 Mars në Tuz me të cilin korren fitore absolute.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!