Mbas 68 viteve punë mbyllet shkolla në Fatjan në Krajë

Paralelja e shkollës “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Ostros, në fshatin Ftjan, këto ditë pushoi së punuari, shkruan e përjavshmja në gjuhën shqipe “Koha Javore”.

Mësuesi i shkollës Hajdar Mujeziq dhe nxënësi i fundit Ajdin Gjinoviq me lot në sy u ndan nga shkolla e cila filloi të punojë në vitin 1948 dhe atëherë kishte 58 nxënës.

Para dy viteve u mbyll edhe paralelja tjetër në Krajë, në fshatin Kështenjë./ulinfo/

Shperndaje