Deçiqi deklason Ibar dhe rritë diferencë në plus 9 pikë

Foto: Bernard Hasanaj

Futbollistët e Deçiqit munden me rezultatë të thellë në Beranë ekipin e Ibar 0:4 dhe rritën diferencën në plus 9 pikë në tabelë ndaj Bokel që gjindet në vend të dytë.

Deçiqi kaloi në epërsi me gol të Angjelo Rudoviq në minutën e 32-të, Martin Prenkoviq e rriti epërsinë në minutën e 63-të, dhe triumfi i thellë u nënshkrua nga Ilir Camaj nga pika e penalltisë në minutën e 71-të dhe Alldin Axhoviq në minutën e 83-të.

Shperndaje