Tri foshnja të porsalindura pozitive me koronavirus

Në Qendrën për Neonatologji të Qendrës Klinike të Malit të Zi, tri foshnja të porsalindura janë pozitive me koronavirus, njoftuan nga ky institucion shëndetësor, duke shtuar se foshnjat janë në gjendje stabile.

Te tri foshnjat janë në gjendje stabile, pa simptoma dhe janë të izoluara nga të tjerët në një dhomë të veçantë”, thuhet në deklaratë.

Shperndaje