Tuz: E vrau kushëririn dhe e hodhi në zjarr

Një vrasja mizore ka ndodhur mbrëmë rreth orës 23.30 në Tuz në fshatin Vllanë ku Fi. O. (42) vrau kushëririn e tij Fa. O. (48), dhe e hodhi në zjarr, mëson CDM.

Nga policia CDM ka mësuar se të afërmit janë rrahur dhe Fa. O. ka pësuar lëndime të cilat i kanë shkaktuar vdekjen.Pas kësaj, Fi. O. e ka hedhur Fo. O. në zjarrin që ishte i dhezur në rrugën lokale.

Policia arrestoi shpejt Fi. O. i cili pranoi se kishte kryer krimin.

Shperndaje