Betohet: Ilir Meta Presidenti i ri i Republikës së Shqipërisë (Video)

Ilir Meta është betuar sot si president i Republikës së Shqipërisë, në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit.
 Në fjalimin e tij të parë si kryetar shteti, Meta u shpreh se zotohet si garant i zbatimit të reformës në drejtësi dhe avancimin e reformave kushtetuese.

“Do respektoj paanshmërinë e shtetit të së drejtës si dhe do të ndihmoj në avancimin e reformave kushtetuese. Angazhohem si kryetar shteti për zbatimin e reformës në drejtësi”, ka thënë ai.

Shperndaje