Malësia edhe me një pikë vrojtimi

Që nga sot, komuna e Tuzit është më e pasur për një pikë tjetër turistike, gjegjësisht me pikën e vrojtimit pranë rrugës magjistrale Tuz – Bozhaj.

Siç njofotojnë nga Organizata e Tuzit sot është përfunduar rregullimi i pikës së vrojtimit tek Ura e Zef Vokut, pranë rrugës Tuz – Bozhaj.

Mund të jetë një imazh i pemë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme dhe teksti që thotë "LAKE"
Mund të jetë një imazh i pemë dhe natyra
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!