Në mënyrë solemne u hapë rruga e Kojës

Dje kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj me bashkëpuntorët, nënkryetarin e komunës, Ivan Ivanaj dhe kryetarin e Kuvendit, Fadil Kajoshaj hapën në mënyrë solemne rrugën e Kojës.

Gjatësia e rrugës është 2.5km dhe vlera e këti projekti është 150.000 mijë euro.

Shperndaje