Pas eliminimit të parregullësive KSHZ prënon dy listat shqiptare

Në zgjedhjet parlamentare të 16 tetorit edhe zyrtarisht do të marrin pjesë 17 lista.

Komisioni shtetërorë i zgjedhjeve (KSHZ) ka njoftuar se ka konfirmuar edhe katër listat e mbetura që ishin kthyer për të eliminuar paregullësitë në lista, ku mes tyre ishin edhe dy lista shqiptare: Koalicioni shqiptar “Me një qëllim” (PD-IQ-LDnëMZ-Perspektiva) dhe Lista e Lidhjes Demokratike Shqiptare.

Për nesër është njoftuar hedhja e shortit, pas të cilit do të dihet rënditja e partive dhe koalicioneve në fletë votime./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!