Zeiniloviq: Të dielën, me 26 nëntor do të festojmë fitoren

Të dielën, me 26 nëntor do të festojmë fitoren e arsyeshme dhe të vlerave afirmative, do të festojmë politiken e cila vlerëson dhe vazhdimisht është e suksesshme, do të festojmë fitoren e partisë e cila bashkon – dhe nuk nda, partisë e cila mbledhë – dhe nuk përçan deklaroi Sanda Zeiniloviq kandIdate nga lista e PDS.

Ndërsa Nikollë Gegaj ftoj qytetarët që në mënyrë masovike, të dielen me 26 të dalin në votime dhe të rrethojnë nr 5.

Votoni për Partin Demokratike të Socialiste-Millo Gjuknoviq.Mendoj se nuk gaboni. Votoni subjektin më serioz, me vizion, subjektin më masovik, me të fuqishëm, me te organizuar, me Programin dhe Planet e projekteve qe duhen në mandatin kate vjeçar, të realizohen në Malësi. Subjektin me profil qytetar ku ne harmoni punojne dhe funksionojne konfesionet dhe kombesit e ndryshme ku gjat mandati të kaluar ëshë punuar, pothuejse pa ndale, tha Gegaj.

Shperndaje