Ambasada e SHBA-së në Podgoricë uronë festat në gjuhën shqipe (Video)

Ambasada e SHBA-së në Podgoricë përmes një videoje uronë festat e fundëvitit Krishtlindjen dhe Vitin e Ri edhe në gjuhën shqipe.

Momenti i urimit në gjuhën shqipe zgjatë disa sekonda dhe fillon në minutën e 1:45.

Shperndaje