Bushati ndër sukseset e shqiptarëve në 2019 rëndit fitorën e partive shqiptare në Tuz

Deputeti i PS dhe ish-ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati ka uruar të gjithë shqiptarët për festat e fundvitit Krishtlindjen dhe Vitin e Ri.

Bushati mes sukseseve të shqiptarëve në vitin 2019 ka rënditur edhe fitorën e partive shqiptare në Tuz në krye me Nik Gjeloshaj.

Shperndaje