Partitë Shqiptare po punojnë platformën politike të përbashkët (Video)

Forcat politike shqiptare në Mal të Zi, këto ditë, po punojnë në hartimin e një platforme të përbashkët të veprimit politik. Me këtë platformë pritet që të harmonizohen qëndrimet dhe kërkesat e shqiptarëve në fushën e të drejtave dhe lirive të këtij komunitetit në Mal të zi.

Kjo nuk është hera e parë që subjektet politike shqiptare bëjnë përpjekje për bashkërendimin e veprimtarisë së tyre, por që të gjitha dështuan. Si pasojë kohëve të fundit është shtuar numri i partive politike duke e përçarë elektoratin dhe duke rrezikuar përfaqësimin e shqiptarëve në Parlamentin e Malit të Zi.

Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj rrethë kësaj platëdorme bisedoi me disa politikan nga Ulqini:

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!