Masat e njëjta antiCOVID, mbesin në fuqi deri më 10 shkurt

Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Shëndetësisë, Dr. Borko Bajiq, tha në konferencën e sotme se një masë e re futet në fuqi në mënyrë që të parandalohet përhapja e virusit corona. Kështu, çdo qytetar, shtetas i Malit të Zi dhe i huaj, i cili vjen nga Britania e Madhe duhet të ketë testin negativ PCR, jo më të vjetër se 72 orë.

Masat e tjera mbetën në fuqi deri më 10 shkurt.

“Duhet të kemi kujdes. Ende kemi një numër të madh të pacientëve dhe është presion mbi sistemin shëndetësor ”, tha Bajiq.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!