Ka filluar puna përgatitore për rikonstruksionin e rrugës Tuz – Ploçë

Tri vjet pas hapjes së procedurës së parë të tenderit, dje më në fund ka filluar puna përgatitore për rikonstruksionin e rrugës nga Tuzit deri në Ploçë, drejt pikës kufitare mes Malit të Zi dhe Shqipërisë në Bozhaj.

Punën në tenderin e fundit e ka fituar kompania Bemaks dhe afati për përfundimin e punimeve është tre muaj.

Gjatësia e rrugës është rreth katë kilometra, çmimi i punimeve është 876.00 euro, dhe është më e ulëta në krahasim me të gjitha ofertat e tjera./Malësia.ME/

Anton Gjokaj

Shperndaje