Ministria e arsimit: Shkollat të mos organizojnë udhëtime në Itali

Ministria e arsimit u ka dërguar shkresë institucioneve edukativo arsimore që në pajtim me informatat e institutit për shëndetin publikë , të mos organizojnë udhëtime në Itali derisa të mos normalizohet situata epidemiologjike e shkaktuar nga korona virusi .

“I vlerësojmë si tejet të rëndësishme masat preventive dhe kujdesin e përgjegjshëm ndaj shëndetit të nxehtëve dhe të mësueseve kanë deklaruar nga kjo ministri. Nga ministria e arsimit kanë shtuar se në bashkëpunim me institucionet gjegjëse do të përcjellin informatat lidhur me korona virusin dhe njëkohësisht do të jenë në komunikim me shkollat.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!