KKSH: I pa pranueshem çdo vendim diskriminues ndaj Komunes se Tuzit dhe banoreve të saj

I pa pranueshem çdo vendim i organeve shtetrore, i cili nuk bazohet ne argumente dhe fakte te qarta, i arsyetueshem para qytetareve te Komunes se Tuzit dhe i barabarte per te gjitha komunat ne Malin e Zi.

Çdo vendim i Qeverise i pa argumentuar eshte i pa pranueshem, tendencioz dhe kuptohet si diskriminim direkt ndaj Komunes se Tuzit dhe banoreve te saj, qe eshte komuna e dyte me shumice shqiptare ne Mal te Zi. Mbrojtja nga pasojat e Pandemise Covid-19 eshte sfide e te gjithve, po aq sa eshte edhe mbrojta e ekonomise familjare dhe sfidave per mbijetese.

#Mbeshtetje te plote per #Komunen e Tuzit, kryetarit #Nik Gjeloshaj ne mbrojtje te qytetareve nga çdo lloje akti diskriminues.

Faik Nika

Kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!