Kuvendi i Ulqinit themeloi ndermarrjen “Parking sherbimi” dhe emertoi bustin e Gjergj Kasrtiotit –Skenderbeut

Perfundoi dita e dyte e mbledhjes se Kuvendit te Komunes se Ulqinit,ku votunan disa pika te rendesishme sic eshte ajo e  themelimit te ndermarrjes se re Parking sherbimi. Poashtu u miratuan edhe pika te tjera nder te cilat unanimisht me 24 vota pro, sa ishin te pranishem, u votua  edhe emerimi I bustit te Gjergj Kasrtiotit –Skenderbeut.  

Kryetari Nrekiq gjate diskutimit te tij theksoi se brenda kooalicionit qeverisës ekzistojnë obstrukcione dhe I pyetur se si funkcionon kooalicioni qeverisës ai u përgjegj: ”Kooalicioni funkcionon,por duhet të jetë dikush amortizues mbrenda tij sepse është kooalicion i përdhunuar si ta quaj,sepse ndoshta disa parti politike kanë ngel këtu për arsye që ti ruajnë pozitat e veta.,mirëpo çdo barrier që ekziston në kooalicion unë jam në gjendje ta heq që të funkcionojmë si duhet”tha kryetari Nrekiq.

Pikat e mbetura te rendit te dites do te shqyrtohen nje dite tjeter, per te cilen keshilltaret do te njoftohen me kohe, keshtu deklaroi kryetari I Kuvendit Dr.Ilir Çapuni. /TvTeuta/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!