Komuna e Tuzit fillon shpërndarja e bukës nëpër shtëpija

NJOFTIM
Njoftojmë qytetarët e komunës së Tuzit se bukëpjekësit janë duke punuar pandërprerë dhe vetëm se ka filluar shpërndarja e bukës për familjet tona !
Gjithashtu gjatë ditës do të fillojë furnizimi me gjërat tjera elementare të nevojshme!

Apelojmë në rrespektimin e vendimit për të qëndruar në shtëpi dhe furnizimi nuk do të mungojë për askënd !

Shperndaje